hits

Ferie med de minste - hva kan gjøre reisen enklere?

Her kommer noen gode råd for ferie med små barn - vi ønsker alle en herlig sommer!


Foto: Pixabay.com

Det nærmer seg ferietid for mange av oss og uansett om man skal på hytta, reise med fly, bil eller tog, så er man som foreldre alltid ute etter løsninger som gjør reisen mer komfortabel for både store og små. Det å skulle reise med små barn krever litt mer planlegging, og det er viktig å ta hensyn til barna sine behov. Heldigvis finnes det en rekke produkter som både kan gjøre reisen mer behagelig, og enklere, og her er våre anbefalinger.


Baby K'tan bæresjal natur - Foto: bedrebabytid.no

På reise vil man oppleve at det ikke er alltid er så praktisk å ha med vogn, og noen steder er det rett og slett ikke mulig å komme frem med vognen. Da er bæresjal tingen! Ved å bruke bæresjal får man frie hender til å bære bagasje eller tilby et eldre søsken en hjelpende hånd. Bæresjalet sørger også for at babyen er tett inntil mor eller far, og kan føle seg trygg i uvante omgivelser. Baby K'tan bæresjal finnes i flere varianter, blant annet Baby K'tan active som er laget i et hi-tech ytelsestoff som blokkerer UV-stråling og gir god temperaturkontroll på varme sommerdager. Baby K'tan er en krysning mellom bæresjal og bæresele som gir fordelene fra begge samt gjør det enkelt i bruk, og kan brukes fra barnet er nyfødt.


Neckydrive - Foto: bedrebabytid.no

Biltur med små barn

For bilturen kan det være lurt å investere i en god nakkepute som gir støtte og komfort. Veldig mange barn blir sittende med hodet nedpå brystet når de sovner i bilstolen, og det er verken behagelig eller særlig godt for nakken til barnet.
Nakkeputen NeckyDrive er en pute som festes på beltet i bilsetet og gir god nakkestøtte for de minste i bilen. 

'

Neckydorm - Foto: Simonatal

Som alternativ nakkepute kan vi anbefale Neckydorm. Neckydorm er en variant av vår bestselger - BabyDorm-puten, og gir god nakkestøtte i både bil-, fly-og sykkelsetet. Magneten sørger for at den holder seg godt på plass under haken for den beste støtten. Neckydorm er også suveren å ha på leketeppet i løpet av dagen for å avlaste trykk på bakhodet når babyen ligger mye i ryggleie.

 


Porta reisestol - Foto: Bambinoz

Ferietid medfører for noen mange kafé- og restaurantbesøk. Da kan det være en utfordring å få plassert de minste ved bordet, og egnede barnestoler er ikke bestandig tilgjengelig. Porta reisestol og Anywhere reisestol løser utfordringen og gjør alle stoler til en trygg barnestol! Begge typene er enkle i bruk, laget av et slitesterkt materiale og får plass i stellebagen, så de er praktisk å ta med hvor enn det måtte være behov for det!

Rapspute

Rapspute - Foto: Simonatal 


Soldager på stranda, sene sommerkvelder, løping i gresset- dette er alle typiske ting vi elsker med sommeren! Men med det kan det følge med solbrenthet, insektbitt, forstuede ankler og hovne knær. Rapsputene våre er ypperlige for hele familien til lindring av disse typiske plagene; ha en rapspute liggende i fryseren, så er den klar til å kjøle ned og lindre, når ulykken er ute. 


Tilslutt kan det være lurt å ta med seg følgende råd til reise med små barn:

♥ Planlegg turen på forhånd, les gjerne litt om reisemålet; hva må medbringes av mat, bleier og klær, og hva kan skaffes der?

♥ Beregn ekstra god tid - det gjør reiseopplevelsen mindre stressende både for store og små.

♥ Vær fleksible. Det er ikke alltid ting går helt etter planen og da er det greit å være innstilt på å finne alternativer.

♥ På selve reisen anbefales det at man alltid har skift, mat og drikke lett tilgjengelig. Husk også ta på barna komfortable klær som ikke blir for klamme eller strammer noe sted.

♥ Husk solkrem, og solbeskyttelse. De minste barna skal ikke være i direkte sollys, men bør holdes i skyggen.

Og helt til slutt;

Husk at ferieturer medfører mye nytt for de små; det er mange nye inntrykk, ukjente steder, steder med mange mennesker, og kanskje rutinene blir litt skjøvet på. Da er det ekstra viktig med nærhet, kos og trygghet. Husk å ta hensyn til barnas humør og dagsform. Ofte trenger de mer hvile enn ellers på grunn av flere inntrykk og aktiviteter. Sett av tid til hvile, la de få en pause på fanget i ny og ne, og benytt tiden sammen til ekstra kos og omsorg!

Vi ønsker både store og små en riktig god sommer! ♥ 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bedrebabytid.no

Bedrebabytid.no

1, Oslo

Bedrebabytid.no (tidligere Barnas Helseprodukter) er en nettbutikk startet av søstrene Silje og Tonje.Vi tilbyr produkter som kan bidra til bedre søvn, tilknytning og som er praktiske på reise og andre ting. Flere av våre produkter er unike på det norske markedet, og det er vi veldig stolte av, samtidig som vi må jobbe litt ekstra for å gjøre det ukjente kjent og attraktivt! Vi ønsker å bruke bloggen til oppdateringer, relevante artikler og informasjon om våre produkter! Våre kjerneverdier er kvalitet, trygghet og sikkerhet og vårt motto er "Vi leverer for barna!"

Kategorier

Arkiv