Vi har fått inn nye produkter - for en enklere hverdag og babytid!

Vi har lansert nye produkter i nettbutikken, og felles for de alle er at de kan bidra til en enklere hverdag med de minste :)

 

SPISEBRIKKE MED LOMME TIL SMULER OG SØL 

Denne spisebrikken fra Bibetta har en praktisk lomme som samler opp søl mellom bordet og barnet - genialt! Hvem har vel ikke opplevd at fanget og stolen er full av søl og smuler etter middagsmåltidet? Vel, dette kan man nå enkelt unngå med denne spisebrikken, dette kan fort bli årets julegavehit! :)

 

SAMMENLEGGBAR STELLEMATTE TIL BLEIESKIFT PÅ TUR

Den stjerneformede stellematten er sammenleggbar og er enkel å ta med på tur og reise, for et raskt bleieskift hvor enn man er. Stellematten er laget av polstret neoprene materiale, som føles varmt og mykt for de små å ligge på. Samtidig er den vanntett og kan vaskes i vaskemaskin, for god hygiene. Stellematten brettes inn i en praktisk veske, og har en bærerem som kan festes til vognen. Les mer og bestill her  Etter bruk kan den store matten enkelt bli brettet til en kompakt størrelse. Les mer og bestill stellematten her

BIBETTA SMEKKE MED LOMME

Denne smekken er den perfekte smekken for de minste! Den har en myk lomme som man enkelt kan brette ut for å fange mat, og er dermed ideell for babystyrt mattilvenning.

Bibetta smekke er laget av neopren, noe som gjør den elastisk og fleksibel, og at den føles behagelig å ha på for barna.

Det innerste laget i smekken er vanntett, samtidig som topplaget er absorberende.

 

Alle disse og mange andre produkter for en bedre babytid finner du på bedrebabytid.no

 

Vi leverer for barna♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bedrebabytid.no

Bedrebabytid.no

0, Oslo

Bedrebabytid.no (tidligere Barnas Helseprodukter) er en nettbutikk startet av søstrene Silje og Tonje.Vi tilbyr produkter som kan bidra til bedre søvn, tilknytning og som er praktiske på reise og andre ting. Flere av våre produkter er unike på det norske markedet, og det er vi veldig stolte av, samtidig som vi må jobbe litt ekstra for å gjøre det ukjente kjent og attraktivt! Vi ønsker å bruke bloggen til oppdateringer, relevante artikler og informasjon om våre produkter! Våre kjerneverdier er kvalitet, trygghet og sikkerhet og vårt motto er "Vi leverer for barna!"

Kategorier

Arkiv

hits