Produkter fra den populære serien "Lykkelig som liten" tilgjengelig i nettbutikken nå!Vi er glade for å kunne tilby produkter fra den populære Lykkelig som liten-serien. Dette er trygge og økologiske hudpleieprodukter, uten kortison, parabener eller andre miljøbelastende stoffer. De er skånsomme mot sart babyhud, og perfekte som barselgave! Vi mener dette er produkter som kan være et godt bidrag til en bedre babytid, og er dermed et godt supplement til vår produktkatalog.

Nedenfor vil du finne litt mer utfyllende informasjon om hvert av produktene vi kan tilby.

Vi leverer for barna ♥

Ammesalve (foto: Lykkelig som liten)

En fantastisk ammesalve, som inneholder pleiende og legende fettstoffer, og er 100% økologisk. Trygg og god ved såre bryster. Alle ingrediensene er av fødemiddelkvalitet, det vil si at alle innholdsstoffene i salven kan spises.

 

Badeolje (foto: Lykkelig som liten)

Denne badeoljen gir huden en skånsom og naturlig vask, uten skadelige tilsetningsstoffer. Badeoljen er blandet med ulike pleiende oljer og fuktbevarende stoffer, tilsatt en andel særdeles mild oljesåpe. Bruk noen dråper i badevannet eller på vaskekluten. 

 

Barnesalve (foto: Lykkelig som liten)

Barnesalven er uunnværlig for den som har en baby i huset! Den er veldig god som stellesalve og for annen irritert hud. Barnesalven er laget av utvalgte, milde fettstoffer og oljer med tilsetninger av vitaminer og antioksidanter, som har gunstige effekter for huden. Salven virker helende og lindrende om huden er blitt rød og sår. Den er også veldig god ved tørr hud og tørre flekker, og lettere former for eksem. 

 Hudkrem (foto: Lykkelig som liten)

Hudkremen er ypperlig både til barnehuden og til voksne med tørr eller sensitiv hud. Den gir huden masse god fuktighet og næring uten å kjennes klissete. Hudkremen er uten parfyme, 100% parabenfri, og med masse gode naturlige oljer, bl.a. jojoba-, avokado-, raps- og aprikoskjerneolje.

  

Til slutt: Vi har et lanseringstilbud på den deilige badeoljen og et mykt badehåndkle fra Babyzoo. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker.


 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bedrebabytid.no

Bedrebabytid.no

0, Oslo

Bedrebabytid.no (tidligere Barnas Helseprodukter) er en nettbutikk startet av søstrene Silje og Tonje.Vi tilbyr produkter som kan bidra til bedre søvn, tilknytning og som er praktiske på reise og andre ting. Flere av våre produkter er unike på det norske markedet, og det er vi veldig stolte av, samtidig som vi må jobbe litt ekstra for å gjøre det ukjente kjent og attraktivt! Vi ønsker å bruke bloggen til oppdateringer, relevante artikler og informasjon om våre produkter! Våre kjerneverdier er kvalitet, trygghet og sikkerhet og vårt motto er "Vi leverer for barna!"

Kategorier

Arkiv

hits