Bæresjalet Baby K'tan - prisvinnende og en foreldrefavoritt!En av våre bestselgere, Baby K'tan bæresjal, har vunnet en rekke priser på grunn av sine gode egenskaper og design 

                                    

           The Bump, 2017                                       BABYLIST Best, 2016

 
     TTPM's Best of Baby, 2016                          

 

Siste pris ut er 2017 The Bump Best of Baby Awards, i kategorien 'Baby on the Go', som ble delt ut nå i januar. Dette vil vi feire!

Baby K'tan er en krysning mellom et bæresjal og en bæresele - men uten knyting, stropper og spenner. Det er superenkelt i bruk, og med den praktiske oppbevaringsposen tar det liten plass i stellevesken, slik at man enkelt kan ta det med seg ut på tur.

Nå kan du få denne foreldre-favoritten til kun 489,- ! Tillbudet gjelder alle størrelser og farger, frem til søndag 12. februar 2017.

                                                      

 

 

Vi leverer for barna! ♥
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bedrebabytid.no

Bedrebabytid.no

0, Oslo

Bedrebabytid.no (tidligere Barnas Helseprodukter) er en nettbutikk startet av søstrene Silje og Tonje.Vi tilbyr produkter som kan bidra til bedre søvn, tilknytning og som er praktiske på reise og andre ting. Flere av våre produkter er unike på det norske markedet, og det er vi veldig stolte av, samtidig som vi må jobbe litt ekstra for å gjøre det ukjente kjent og attraktivt! Vi ønsker å bruke bloggen til oppdateringer, relevante artikler og informasjon om våre produkter! Våre kjerneverdier er kvalitet, trygghet og sikkerhet og vårt motto er "Vi leverer for barna!"

Kategorier

Arkiv

hits