Velkommen til bedrebabytid.no ♥ 

Barnas Helseprodukter har byttet navn! Velkommen til vår «nye» side bedrebabytid.no! Dette har vi gledet oss til å vise dere ♥

Det vil si, helt "ny" er den ikke; Barnas Helseprodukter sine produkter, konsept og visjon lever videre, men med nytt navn, logo og format.

Så hva ønsker vi med dette? 
Vi ønsker at våre produkter skal gjøre en positiv forskjell i barnas første leveår. Babytiden er for mange en helt herlig periode som man aldri ville vært foruten, men for mange av oss kan den være strevsom, uforutsigbar og ikke helt som forventet. Vårt ønske er at dager og netter kan bli bedre for både foreldre og barn ved hjelp av våre produkter. Vi ønsker at våre produkter skal kunne bidra til en bedre babytid for både små og store!

Vi håper dere vil følge oss videre og som alltid setter vi pris på at dere deler siden vår og deres erfaringer med venner og kjente.

Vi leverer for barna! ♥

 

#baby #barn #nyfødt #mamma #pappa #morogbarn #foreldreogbarn #babytid #blogg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bedrebabytid.no

Bedrebabytid.no

0, Oslo

Bedrebabytid.no (tidligere Barnas Helseprodukter) er en nettbutikk startet av søstrene Silje og Tonje.Vi tilbyr produkter som kan bidra til bedre søvn, tilknytning og som er praktiske på reise og andre ting. Flere av våre produkter er unike på det norske markedet, og det er vi veldig stolte av, samtidig som vi må jobbe litt ekstra for å gjøre det ukjente kjent og attraktivt! Vi ønsker å bruke bloggen til oppdateringer, relevante artikler og informasjon om våre produkter! Våre kjerneverdier er kvalitet, trygghet og sikkerhet og vårt motto er "Vi leverer for barna!"

Kategorier

Arkiv

hits